• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Veste bună primită de Alibec și compania înaintea celui mai important meci al anului, de până acum pentru FCSB. Roș-albaștrii vor întâlni Sporting în returul din play-off-ul Champions League, iar echipa lui Dică are șanse reale să revină la masa bogaților, după 0-0, la Lisabona.

Meciul cu Sporting a creat o adevărată emulație în rândul fanilor, iar partida se va juca cu casa închisă. Vestea bună pentru jucătorii lui Dică este că la meciul din această seară vor fi susținuți din tribună de o parte a Peluzei Nord Steaua.

Din informațiile Digi Sport, în jur de 100 de membri a două grupări care fac parte din Peluza Nord și-au anunțat prezența la stadion pentru a susține echipa finanțată de Gigi Becali. Aceștia se vor alătura astfel celor care au format actuala galerie a FCSB, Peluza roș-albastră, unii dintre ei, foști membri ai Peluzei Nord.

Cele două galerii ale roș-albaștrilor, Peluza Sud Steaua și Peluza Nord Steaua, au refuzat să mai vină la meciurile echipei finanțate de Gigi Becali de la izbucnirea scandalului cu Armata, lucru care se întâmpla la sfârșitul anului 2014.

Între timp CSA Steaua a reînfințat secția de fotbal, iar Peluza Sud a mers alături de Marius Lăcătuș și proiectul Armatei, în timp ce Peluza Nord a continuat să rămână neutră, până la meciul din această seară, când o parte dintre ultraşii ei au decis să vină să susțină FCSB.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT