• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce a impresionat la echipa U18 a lui Arsenal, Vlad Dragomir a făcut pasul la reprezentativa U19, unde a prins primul 11 în partida cu Basel, din UEFA Youth League.

Golurile și penalty-ul scos în partidele cu Southampton U18 și cu Leicester U18 l-au propulsat pe românul Vlad Dragomir la reprezentativa U19 a lui Arsenal. Puștiul de 17 ani a fost titular în partida cu Basel din UEFA Youth League și a înscris golul care a adus egalarea (1-1) în minutul 55 al întâlnirii după pasa venită de la Bola. Dragomir a văzut cartonașul galben în minutul 90, iar la scurt timp, elvețienii au reușit golul victoriei, după ce Manzambi a transformat un penalty. S-a terminat 1-2, iar Arsenal U19 va juca următorul meci din UEFA Youth League împotriva lui Ludogoreț, tot pe Meadow Park din Londra.

Vlad Dragomir a semnat, în aprilie, un contract de jucător profesionist cu Arsenal Londra. Internaţionalul român under 18, care poate evolua atât ca mijlocaş coordonator, "numărul 10", cât şi pe ambele benzi ale terenului, se află la clubul englez din vara anului 2015, după ce înainte a jucat la ACS Poli Timişoara.

El a avut evoluţii apreciate la academia grupării din nordul Londrei, astfel că oficialii englezi i-au oferit un contract de profesionist. În sezonul trecut el a fost o prezenţă constantă la prima echipă a "tunarilor", antrenându-se în multe momente cu Ozil&Co.

După disputarea a două etape, clasamentul este următorul: 1. FC Basel - 6 puncte, 2. Paris Saint-Germain - 4 puncte, 3. Arsenal Londra - 1 punct, 4. Ludogorets Razgrad - 0 puncte.

Etapa a treia va avea loc la 19 octombrie, de la ora 16.00, şi programează întâlnirile Arsenal Londra - Ludogorets Razgrad şi Paris Saint-Germain - FC Basel.

The Sun i-a dedicat un articol tânărului jucător român Vlad Dragomir de la Arsenal Londra, "puştiul minune" pe care îl consideră viitorul Toni Kroos.