• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane a recunoscut că se așteapta la mai mult din partea lui Cristiano Ronaldo, după ce lusitanul a ratat mai multe ocazii în partida cu Legia Vașovia. Tehnicianul Realului este convins însă că fotbalistul se va revanșa în confruntarea cu Athletic Bilbao.

Real Madrid a făcut o demonstraţie de forţă, iar Ronaldo a semnat două assist-uri, la reușite lui Asensio și Morata, fără a-și trece și el numele pe lista marcatorilor. Lusitanul a irosit mai multe oportunități în repriza secundă, iar antrenorul său speră ca acesta să compenseze în următoarea etapă din campionat. "Toata lumea așteaptă de la Cristiano să înscrie trei, patru, cinci goluri. A avut multe șanse în seara asta, dar a marcat sâmbăta trecută și va înscrie etapa viitoare, cu Bilbao. Ne așteptăm cu toții la mai mult de la Cristiano și el știe asta. Vreau ca el să înscrie de trei sau patru ori. Nu a înscris azi, dar a pasat decisiv de două ori, iar eu apreciez asta", a spus Zidane despre fotbalistul lui.

Real Madrid - Legia Varşovia a fost prilejul perfect pentru Cristiano Ronaldo să ajungă la un record important: 100 de goluri în Liga Campionilor. Portughezul încă are 98 de goluri în competiţiile europene, iar polonezii au la ora actuală cea mai slabă apărare din UEFA Champions League. Au primit 13 goluri în primele trei etape ale grupei F şi au marcat o singură dată.

Partida dintre Real Madrid și Athletic Bilbao se va disputa duminică, 23 octombrie, cu începere de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de către postul Digi Sport 3. Meciul va fi disponibil în format LIVE VIDEO & SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.