• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Zinedine Zidane a apreciat faptul că Real Madrid nu a încasat niciun gol în victoria ”galacticilor” înregistrată pe teren propriu cu APOEL Nicosia, scor 3-0, din grupele Ligii Campionilor. Totodată, ”Zizou” a considerat fundamental aportul pe care și l-a adus Cristiano Ronaldo și este convins că Gareth Bale va reveni la forma lui obișnuită.

”Este important să revii bine în această competiţie, dar mai ales să nu luăm goluri. Am reuşit trei goluri, puteau fi mai multe, dar nu am încasat şi asta e mereu important. În această competiţie, trebuie să luăm meci după meci, nu trebuie să ne gândim prea mult la ce crede lumea, pentru că până la un nou succes în Liga Campionilor e cale lungă. Ne vom face jocul nostru, să ne regăsim soliditatea, ceea ce am făcut în repriza secundă. Acum va trebui să jucăm aşa timp de 90 minute”, a declarat tehnicianul francez după meciul de pe Santiago Bernabeu.

Zidane s-a arătat mulţumit că Ronaldo a jucat şi şi-a făcut datoria în acest meci din Liga Campionilor: ”Este un jucător cheie pentru noi. Este prezent mereu în joc, marchează goluri şi sper că va continua la fel. Nu va fi cu noi duminică (e suspendat pentru meciul cu Real Sociedad - n.r.), dar sper că va fi ultimul meci din acest sezon fără el”.

Francezul s-a arătat convins că galezul Gareth Bale va reveni în scurt timp la forma sa obişnuită: ”Încet, încet va reapărea, după o accidentare de patru luni, el are nevoie de încă puţin timp pentru a se recupera complet. Sunt mulţumit de prestaţia lui, cred că şi-a regăsit forma. Trebuie să-i dăm timp, sigur va avea un rol important în acest sezon”.