• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Tensiunea continuă la Real Madrid, după momentul în care, iritat că a fost schimbat, Cristiano Ronaldo l-a înjurat pe antrenorul Zinedine Zidane.

Antrenorul francez a spus că nu l-a schimbat pe campionul european din cauza prestației sale, ci cu scopul de a-l odihni pentru meciul cu Borussia Dortmund.

În preziua meciului din Germania, Zidane a "driblat" întrebările cu privire la relația dintre el și golgheterul portughez.

"Supărarea lui Cristiano este normală, toți jucătorii pot fi nervoși când părăsesc terenul. Noi ne gândim la meciul cu Dortmund. Repet că am luat decizia pentru binele jucătorului. Am spus că eu nu sunt prost și el e deștept, iar amândoi suntem aici pentru același lucru", a spus Zinedine Zidane, la conferința de presă de luni.

Fotbalistul de 31 de ani are un singur gol marcat în primele şase etape din La Liga, de departe cel mai slab început de sezon de când evoluează pe Bernabeu.

Antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, nu este îngrijorat de lipsa de eficacitate a starului său. "Nu sunt îngrijorat dacă nu înscrie. Pentru noi e important că se află pe teren. Sunt îngrijorat când nu se află pe teren. Cel mai important lucru pentru el este să-şi regăsească forma", a precizat tehnicianul francez.

351 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid.

366 de goluri a marcat portughezul pentru "galactici".

Borussia Dortmund - Real Madrid se joacă marți, 27 septembrie, de la ora 21:45 și poate fi urmărit în rețeaua RCS-RDS pe Pro TV.