• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid nu a reușit să treacă de Borussia Dortmund, în cea de-a doua etapă a grupelor UEFA Champions League. Echipa antrenată de Zinedine Zidane a remizat, 2-2, în Germania, deși a condus de două ori prin golurile marcate de Ronaldo și Varane. Pentru nemți au înscris Aubameyang și Schurrle.

Antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, a fost extrem de dezamăgit de rezultatul final și și-a exprimat frustrarea în conferința de presă de după meci. Este al treilea joc la rând când Real Madrid face un rezultat de egalitate.

”Suntem terminați. Am făcut un joc foarte bun atât ofensiv cât și defensiv. Am făcut jocul pe care ni l-am dorit, dar la final rezultatul a fost același, e a treia oară la rând. În cele din urmă nu este un rezultat prost, dar păcat pentru că am jucat bine.

La meciul cu Las Palmas a fost lipsă de concentrare, dar la meciul cu Dortmund nu s-a mai întâmplat asta. Mai aveam nevoie de un gol, dar acesta este fotbalul. Suntem într-o criză, dar vom merge mai departe.

Nu regret că nu am făcut schimbările mai devreme. Cred că am făcut un joc bun timp de 90 de minute, dar uneori în fotbal mai intri și în criză. Cred totuși că putem trece peste”, a declarat Zinedine Zidane, la finalul jocului.

Prin golul reușit în meciul cu Dortmund, Ronaldo a ajuns la cota 95, devenind cel mai bun marcator din istoria competiției.