• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gareth Bale a semnat un nou contract cu Real Madrid şi, dacă mai era cazul, le-a răsplătit încrederea şefilor de pe "Santiago Bernabeu", stabilind un nou record pentru gruparea blanco.

Galezul de 27 de ani a deschis scorul în meciul de la Varşovia cu Legia cu cel mai rapid gol marcat de madrileni în istoria UEFA Champions League (57 de secunde). Precedentul record îi aparţinea lui Karim Benzema (83 de secunde, pe 22.11.2011).

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI BALE

Atacantul francez a înscris şi el în prima repriză a duelului din Polonia şi a ajuns la cota 35 în Champions League, egalându-l astfel pe legendarul Puskas, în topul marcatorilor Realului în cea mai importantă competiţie inter-cluburi.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE BENZEMA

Cristiano Ronaldo nu putea nici el lipsi de pe lista laureaţilor de la Varşovia. Lusitanul de 31 de ani a pasat decisiv la golul lui Bale şi a urcat pe prima poziţie în topul jucătorilor cu cele mai multe assist-uri în UCL (29), la egalitate cu Ryan Giggs.

După ce a condus cu 2-0, Real s-a văzut condusă incredibil, dar Kovacic a evitat ruşinea în minutul 85, stabilind scorul final, 3-3.