• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Continuă momentul negativ al celor de la Real Madrid. Învinşi surprinzător în campionat de nou-promovata Girona (1-2), elevii lui Zinedine Zidane au pierdut clar şi în Liga Campionilor, 1-3 cu Tottenham, în deplasare.

La finalul partidei de pe Wembley, autorul unicului gol al campioanei Europei, Cristiano Ronaldo, a făcut o comparaţie între echipa care în sezonul trecut câştiga pentru a doua oară la rând trofeul UCL şi cea din actuala stagiune. Iar vorbele portughezului pot fi interpretate ca o critică la politica de transferuri a clubului.

"Jucătorii care au venit în această vară au foarte mult potenţial, dar cei cei care au plecat, Pepe, Alvaro Morata şi James Rodriguez, ne făceau mai puternici. Cei care sunt acum în echipă sunt mai tineri.

Nu e o echipă mai slabă, dar are mai puţină experienţă, iar asta e foarte important. Nu e o scuză. De asemenea, avem nevoie ca Bale şi Carvajal să revină", a spus Ronaldo.

În vară, după câştigarea titlului în Spania şi a celui de-al doilea trofeu consecutiv în Champions League, Real Madrid s-a despărţit de Alvaro Morata (vândut la Chelsea pentru 62 de milioane de euro), James Rodriguez (Bayern Munchen, împrumut pentru 10 milioane de euro, cu opţiune de transfer definitiv de 35,2 milioane) şi Pepe (Basiktas, liber de contract). De asemenea, au mai plecat Danilo (Manchester City, 30 de milioane de euro), Fabio Coentrao (Sporting, împrumut) şi Mariano Diaz (Olympique Lyon, 8 milioane de euro).

În schimb, pe Bernabeu au ajuns Theo Hernandez (Atletico Madrid, 30 de milioane de euro) şi Dani Ceballos (Betis, 16,5 milioane). Totodată, au revenit după împrumuturi Borja Mayoral (Wolfsburg) şi Jesus Vallejo (Eintracht).