Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA
Anunțul făcut de CSA Steaua despre obținerea dreptului de promovare
Screenshot 2024-03-16 at 17.58.00
Adi Popa, în lacrimi după revenirea la CSA Steaua! Anunțul făcut la finalul meciului cu Tunari
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Partizan - Steaua 4-2, după 1-2 la pauză! Roș-albaștrii au ratat play-off-ul UEFA Champions League

05.08.2015, 02:21

Steaua a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, după un meci de infarct cu Partizan. În infernul de la Belgrad, gazdele au deschis scorul după doar opt minute, atunci când Babovic a profitat de lipsa de comunicare dintre Cojocaru şi Papp.

bucurie partizan
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Steaua a reacţionat însă destul de repede și a reușit egalarea după doar trei minute prin Sulley Muniru. Adi Popa a pasat bine în față, în careu, Hamroun a recentrat din prima, Tade s-a luptat foarte bine, într-un duel aerian cu Fabricio, apoi Vulicevic a deviat pe spate cu capul, după ce a sărit alături de Chipciu, și Muniru a șutat bine din interiorul careului, în dreapta porții lui Zivkovic.

Roș-albaștrii au profitat de oportunitate și au zburdat pe teren. Tade putea face 2-1, dar șutul său a fost deviat în transversală de Zivkovic (27). Roş-albaştrii au trecut totuşi în avantaj (33). după o fază construită de Alcenat şi Adi Popa şi finalizată de Hamroun. Până la pauză a înscris și Bojinov, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Din păcate, startul reprizei a doua avea să-și pună amprenta pe rezultatul final, precum și pe echipa calificată în play-off. La trei minute de la reluare, Papp a greșit din nou, de data aceasta cu o preluare, sârbii au atacat rapid și Varela s-a văzut nevoit să-l agațe din spate pe Brasanac. Penalty pentru sârbi și eliminare a fundașului central al Stelei

Centralul ungur a arătat punctul cu var, chiar dacă faultul a fost în afara careului, dar Zeița Fortuna a mai ținut o dată cu noi și Bojinov a tras în bară. După un gol corect anulat și după un penalty ratat, cum puteau egala sârbii, dacă nu cu noroc. Papp, din nou el!, a deviat în propria-i poartă şutul lui Jevtovic și tribunele au sărit în aer. Era minutul 60, scorul era egal și tot Steaua calificată.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Peste doar trei minute, Tade putea turna definitiv plumb în ghetele sârbilor, dar francezul a greșit ținta deși se afla în poziție ideală. În minutul 68, Papp putea deveni omul meciului, dacă golul marcat de el, din cădere, din interiorul careului, după o deviere cu capul a lui Tade nu era anulat pe motiv de ofsaid.

Și, în loc de 2-3, peste doar un minut s-a făcut 3-2. Oumaru a trecut ușor de Papp, i-a pasat lui Zivkovic, care a finalizat, din interiorul careului, după ce l-a pus la pământ din dribling pe Breeveld. Mingea a lovit bara din stânga lui Cojocaru, pe jos, și a intrat în plasă.

Era minutul 70, Partizan avea scor de calificare și un om în plus. Degeaba a forțat Rădoi pe final cu Iancu și cu Tudorie, dacă mijlocașii n-au mai furnizat pase de gol. Hamroun era deja la cabine, în timp ce Chipciu este o umbră a fostului lider de pe vremea lui Reghecampf.

Așa că golul marcat de Trujic, la prima atingere de balon după ce a fost trimis pe teren (90) nici nu a mkai contat.

Partizan a învins-o pe Steaua cu 4-2 şi merge în playoff-ul UCL, în timp ce trupa lui Mirel Rădoi va fi cap de serie la tragerea la sorti a play-off-ului Europa League.

Partizan - Steaua 4-2
Au marcat: Babovic 8, Jevtovic 60, Zivkovic 69, Trujic 90+1 / Muniru 11, Hamroun 33
Eliminat: Varela 48 

Partizan: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic - Brasanac, Jevtovic - Oumaru, Babovic (Trujic 90), A. Zivkovic - Bojinov (Ilic 60)
Antrenor: Zoran Milinkovic 

Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Tosca - Sulley Muniru, Breeveld (Tudorie 72) - Ad. Popa, Hamroun (G. Iancu 70), Chipciu (Guilherme 51) - Tade.
Antrenor: Massimmo Pedrazini 

Arbitru: Istvan Vad
Asistenți: 
Peter Berettyan și Laszlo Viszokai (toți din Ungaria)


LIVE TEXT

Min. 90+5 - FINAL și CALIFICARE pentru PARTIZAN. Sârbii s-au impus cu 4-2 și vor merge în play-off-ul UEFA Champions League, în timp ce roș-albaștrii vor participa în play-off-ul UEFA Europa League.

Min. 90+1 - GOOOL PARTIZAN: 4-2, TRUJIC. Abia intrat, jucătorul sârbilor a încercat mai întâi să finalizeze cu capul, de lângă Toșca, Cojocaru a respins în față, după care același Trujic a trimis în plasă.

Min. 90 - A DOUA SCHIMBARE PARTIZAN. A ieșit Babovic, a intrat TRUJIC

Min. 86 - Adi Popa a încercat o fază pe cont propriu pe stânga, a făcut un dribling a șutat, dar mingea l-a lovit pe Tade.

BB REACȚII IMEDIAT DUPĂ MECI LA DIGI SPORT 3

Min. 72 - ULTIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Breeveld, a intrat TUDORIE

Min. 70 - A DOUA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Hamroun, a intrat IANCU

Min. 69 - GOOOL PARTIZAN: 3-2, ZIVKOVIC. Oumaru a trecut ușor de Papp, i-a pasat lui Zivkovic, care a finalizat, din interiorul careului, după ce l-a pus la pământ din dribling pe Breeveld. Mingea a lovit bara din stânga lui Cojocaru, pe jos, și a intrat în plasă.

Min. 68 - GOL ANULAT STEAUA! Papp a marcat, după o deviere cu capul a lui Tade, dar era în ofsaid.

Min. 64 - OCAZIE STEAUA. Muniru a tras de la 12 metri, dar mingea a fost deviată în corner! La faza următoare, Papp a trimis cu capul peste poartă de la 7 metri

Min. 63 - OCAZIE STEAUA. Tade a preluat un balon cu capul în careu, a înaintat, după care a încercat o finalizare la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă bara din dreapta lui Zivkovic.

Min. 61 - BB BREEVELD

Min. 60 - PRIMA SCHIMBARE LA PARTIZAN. A ieșit Bojinov, a intrat ILIC

Min. 60 - GOOOL PARTIZAN: 2-2, JEVTOVIC. Jucătorul lui Partizan a șutat din afara careului, mingea l-a lovit pe Papp, după care a deviat nefericit în plasa porții lui Cojocaru.

Min. 57 - BB GUILHERME pentru un fault asupra lui Zivkovic.

Min. 56 - BB HAMROUN pentru o intrare prin alunecare asupra lui Vulicevic

Min. 54 - CC ALCENAT pentru un henț

BB Chipciu i-a predat banderola lui Cojocaru, portarul Stelei, în vârstă de 19 ani.

Min. 51 - PRIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Chipciu, a intrat GUILHERME

Min. 50 - PENALTY RATAT! Bojinov a trimis în dreapta lui Cojocaru, dar mingea a lovit bara!

BB Varela i-a dat banderola de căpitan lui Chipciu.

Min. 48 - CC VARELA, STEAUA ÎN 10! Căpitanul a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător asupra lui Brasanac

Min. 48 - PENALTY PARTIZAN! Varela l-a faultat pe Brasanac și ”centralul” a dictat lovitură de la 11 metri, deși faultul s-a petrecut în afara careului. Totul a plecat de la o nouă eroare a lui Papp, care a greșit o preluare la 40 de metri de poartă, după care Brasanac a scăpat singur cu Cojocaru, iar Varela l-a faultat din spate.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 - PAUZĂ. Steaua a jucat foarte bine în primele 45 de minute. Deși au fost conduși, roș-albaștrii au revenit prin Muniru și Hamroun și au acum prima șansă la calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

Min. 45 - Zivkovic a centrat în careu spre Bojinov, dar nu are detentă și Cojocaru a reținut.

Min. 43 - Tade a avut șansa de a scăpa singur cu portarul, dar nu a preluat din prima balonul, după care faza s-a complicat.

Min. 38 - GOL ANULAT PARTIZAN! Bojinov a marcat cu capul, după o lovitură liberă, dar vârful sârbilor a fost în ofsaid.

Min. 33 - GOOOOOOL STEAUA: 1-2, HAMROUN. Alcenat i-a pasat foarte bine lui Adi Popa, mijlocașul l-a văzut foarte bine pe Hamroun în careu, i-a pasat și algerianul a finalizat elegant în stânga lui Zivkovic.

Min. 33 - Contraatac foarte bun al Stelei. Hamroun a plecat în viteză pe dreapta, dar a centrat prea tare pentru Tade.

Min. 32 - Adi Popa a trecut în viteză de Petrovic, a ajuns la balon în careu, a încercat un dribling cu călcâiul, dar a pierdut mingea.

Min. 30 - Varela a reluat cu capul, după o centrare a lui Hamroun, dar a trimis peste poartă.

Min. 27 - BARĂ STEAUA! Hamroun și Popa au pasat foarte bine, mijlocașul de bandă l-a deschis excelent pe Tade în interiorul careului, acolo de unde vârful francez a reluat din prima direct la poartă. Mingea, deviată de portarul Zivkovic, a lovit transversala și a ieșit în corner.

Min. 26 - Oumaru a intrat în careu și a apucat să paseze în spate, cu toată opoziția lui Alcenat și a lui Toșca, mingea a mers singură prin careu, dar pericolul a fost îndepărtat.

Min. 25 - Lovitură liberă pentru Steaua de la peste 20 de metri. Chipciu și-a asumat rolul celui care a șutat direct la poartă, pe colțul scurt, dar a trimis pe lângă.

Min. 20 - Acțiune prelungită de atac a celor de la Partizan, Zivkovic a centrat în careu de unde Babovic, de lângă Papp, a reluat din întoarcere puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Cojocaru.

Min. 11 - GOOOOOL STEAUA: 1-1, MUNIRU. Adi Popa a pasat bine în față, în careu, Hamroun a recentrat din prima, Tade s-a luptat foarte bine, într-un duel aerian cu Fabricio, apoi Vulicevic a deviat pe spate cu capul, după ce a sărit alături de Chipciu, și Muniru a șutat bine din interiorul careului, în dreapta porții lui Zivkovic.

BB Este primul gol primit de Steaua în deplasare în acest sezon. Până acum, elevii lui Rădoi aveau trei victorii la zero: 2-0 la Trencin, 3-0 cu Pandurii și 1-0 cu Botoșani.

Min. 8 - GOOOL PARTIZAN: 1-0, BABOVIC. Decarul sârbilor a profitat de o mare eroare a lui Cojocaru și a lui Papp și a marcat în poarta goală. Cojocaru nu s-a înțeles cu Papp și ambii au încercat să respingă o minge centrată de pe dreapta.

Min. 5 - Cojocaru a avut o intervenție foarte bună în fața lui Balazic, dar înainte mingea a ieșit în aut.

Min. 3 - OCAZIE STEAUA. Varela din interiorul careului mic a fost la un pas de gol, dar s-a opus Petrovic

Min. 3 - OCAZIE STEAUA. Hamroun a luat o acțiune pe cont propriu, a intrat în careu, a pasat pentru Tade, mingea a fost deviată în spate, de unde Chipciu a încercat o finalizare, dar un jucător de la Partizan a deviat în corner.

Min. 2 - Prima acțiune de atac a sârbilor, dar Cojocaru este la post, a prins excelent o centrare de pe dreapta.

Min 1. A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Partizan. Atmosferă de vis în tribune. Celebrii ”Grobari” au ajuns la stadion cu cinci ore înainte de start.

Moment de reculegere în memoria victimelor sârbe ale Operațiunii Furtuna, ultima mare bătălie a războiului de independență al Croației

Etichete: steaua , program digisport , mirel radoi , steaua champions league , steaua live text , hamroun , partizan steaua , partizan steaua live text , chipciu varela


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

”Eu am avut mereu bani. Mi-am permis mereu aroganțe”. Cum și-a gestionat milionarul viața de fotbalist
marica bani
Problemele se țin lanț pentru Dani Alves! Brazilianul este implicat într-un nou proces
Dani Alves At The Court - Barcelona
Clubul din liga a patra cu datorii de 10.500.000 €: ”Nu suntem sub presiune”
Grimsby Town FC v Wrexham FC, EFL Sky Bet League 2 - 23 Mar 2024
Citește și
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
steaua
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Proiect de 50 de milioane de euro la CSA Steaua
Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură