• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Manchester City şi Paris St. Germain sunt marile favorite la câştigarea Ligii Campionilor, crede Lionel Messi. În acelaşi timp, argentinianul nu o scoate din calcule pe deţinătoarea trofeului, Real Madrid, chiar dacă echipa antrenată de Zinedine Zidane are un început de sezon dificil.

Proaspăt premiat pentru a patra oară în carieră cu Gheata de Aur, Messi a acordat un interviu cotidianului Marca. Starul Barcelonei a recunoscut că este impresionat de Manchester City, echipă pregătită de fostul său antrenor, Pep Guardiola, şi de PSG, formaţie la care evoluează Neymar, cel care i-a fost coechipier până vara trecută, când a devenit cel mai scump jucător din istorie.

De altfel, fotbalistul de 30 de ani consideră că cele două echipe au şanse mari să câştige Liga Campionilor în acest sezon. Pentru oricare dintre ele, ar fi o premieră.

"City este una dintre cele mai puternice echipe în acest moment, alături de Paris Saint-Germain. Până acum, au fost cele două echipe care au arătat că sunt favorite, dar este o competiţie foarte lungă şi foarte dificilă", a spus Messi.

În ciuda faptului că rivalii de la Real Madrid au un început de sezon departe de aşteptări, Messi e convins că deţinătoarea trofeului rămâne printre favoritele UCL.

"Eu nu o exclud niciodată Real Madrid, chiar dacă, pentru moment, nu are rezultatele pe care toată lumea le aşteaptă, însă nu mă îndoiesc de faptul că se va bate pentru toate trofeele, aşa cum o face în fiecare an.

Bayern Munchen e o altă echipă mare care va lupta până la sfârşit, dar este adevărat că, azi, City şi PSG sunt cele mai bune", a precizat Messi.

Manchester City şi PSG sunt singurele echipe care au punctaj maxim în grupele UCL, cu o etapă rămasă de disputat. Mai mult decât atât, vicecampioana Franţei a stabilit un nou record de goluri marcate în această fază a competiţiei - 24.