• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Manchester City - Steaua 1-0. Roș-albaștrii au fost eliminați din play-off-ul UEFA Champions League, după un ”usturător” 0-6 în fața ”cetățenilor”, dar vor continua aventura europeană în Europa League.

În lipsa lui Alin Toșca, accidentat, Laurențiu Reghecampf l-a titularizat în centrul defensivei pe Bogdan Mitrea (28 de ani), aflat la primul său meci european în tricoul roș-albaștrilor.

Fostul fotbalist al celor de la Viitorul a avut o evoluție destul de bună, în nota echipei, dar a trecut prin emoții teribile în repriza a doua. La una dintre acțiunile de atac ale celor de la Manchester, Iheanacho s-a prăbușit efectiv pe gazon, după un sprint, fără a fi bruscat însă de nimeni, după care a rămas inert cu fața în sus preț de câteva secunde.

Mitrea, care era în zonă, s-a speriat și a crezut că atacantul nigerian a pățit ceva grav, drept pentru care s-a repezit spre el. Fotbalistul român a fost tentat chiar de a-i oferi primul ajutor lui Iheanacho, în timp ce făcea semne disperate spre banca de rezerve. Când l-a văzut pe Mitrea că mai avea puțin și îi făcea respirație gură la gură, pe Iheanacho l-a apucat râsul.

Nigerianul nu resimțea decât probleme musculare, dar a avut nevoie de câteva secunde pentru a-și trage sufletul. De altfel, Iheanacho a și fost înlocuit cu Fernandinho în minutul 76.