• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Faza sferturilor de finală de la Copa America s-a încheiat cu o surpriză. Brazilia a fost eliminată de Paraguay la loviturile de departajare și reprezentativa lui Ramon Diaz va întâlni Argentina în a doua semifinală. Prima va fi cea dintre Chile și Peru.

Odată cu încheierea fazei sferturilor de finală site-ul oficial al competiției din Chile a alcătuit și cel mai bun unsprezece al fotbaliștilor care au evoluat în cele 4 patride. Columbia este singura formație dintre cele 4 eliminate care are un reprezentant în echipa sferturilor, portarul Ospina. Bolivia, Uruguay și Brazilia nu au reușit această performanță.

Fără îndoială cel mai bun jucător în această fază a competiției a fost peruanul Paolo Guerrerro. Atacantul de 31 de ani este singurul jucător din istoria Copei America ce a reușit să marcheze 3 goluri într-un singur meci în fazele eliminatorii. Guerrero a fost de asemenea și golgheterul ediției precedente. Celălalt peruan din echipa ideală este Cueva.

Tot doi reprezentanți are și Paraguay, dacă nu îl includem și pe Ramon Diaz, desemnat antrenorul celui mai bun 11. Piris și D. Gonzalez, cel care a transformat atât penalty-ul din timpul regulamentar cât și lovitura de departajare care a dus naționala țării sale în semifinale.

Celelalte două semifinaliste, Chile și Argentina, au câte 3 jucători în echipa ideală. Echipa "pumelor" este reprezentată de Garay, Mascherano și Messi în timp ce din selecționata țării gazdă îi are pe Valdivia, Medel și Isla.

Programul meciurilor rămase de disputat

Semifinale:

30 iunie, ora 02:30, Santiago: Chile - Peru

1 iulie, ora 02:30, Concepcion: Argentina - Paraguay

Finala mică - 4 iulie, ora 02:30, Concepcion

Finala mare - 4 iulie, ora 23:00, Santiago