• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chile şi Argentina vor disputa cel mai aşteptat meci al anului, în America de Sud. Cele două naţionale vor juca finala Copei America 2015, dar nu o vor face cu un singur trofeu pe masă.

Este curios faptul că la cea mai veche competiţie continentală şi pierzătoarea primeşte un trofeu, pe care evident niciuna dintre combatante nu îl doreşte: Copa Bolivia este intitulat premiul invinsului.

Tradiţia Copei Bolivia a început în 1997, atunci când ultimul act s-a disputat la La Paz şi ţara gazdă a fost învinsă în finală de Brazilia, cu 1-3.

De asemenea, la finalul competiţiei se vor mai acorda şi alte distincţii: premiul pentru cel mai bun marcator, pentru cel mai bun portar, pentru cea mai fair-play echipă, dar şi pentru cel mai bun tânăr fotbalist al competiţiei.

Diseară, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, se va disputa finala Copa America 2015, între Chile, echipa gazdă, și Argentina, formația lui Leo Messi.

 

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport