• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Columbian Wilmar Roldan va arbitra finala Copei America 2015, dintre Chile şi Argentina, programată sâmbătă, pe Stadionul Naţional din Santiago de Chile, au anunţat organizatorii competiţiei.

Roldan (35 de ani) va fi ajutat la cele două de compatrioţii săi Alexander Guzman şi Cristian De la Cruz, în timp ce rezervă va fi Jose Argote, din Venezuela.

Centralul columbian a mai arbitrat două partide la actuala ediţie a Copei America, Argentina - Paraguay (2-2), din faza grupelor, şi Peru - Bolivia (3-1), în sferturile de finală.

Finala mică a competiţiei, în care se vor înfrunta Peru şi Paraguay, va fi condusă de bolivianul Raul Orosco, împreună cu asistenţii Javier Bustillos şi Juan Pablo Montanos, iar uruguayanul Andre Cunha va fi al patrulea arbitru.

Finala Copei America 2015, dintre Chile şi Argentina, se va disputa sâmbătă, 4 iulie, de la ora 23:00, şi va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Sursa: Agerpres