• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Selecționerul Braziliei, Carlos Dunga, a catalogat Copa America drept ”o competiție fără valoare”, în plin val de critici suferit de echipa sa, după eliminarea din sferturile de finală ale turneului, în fața Paraguayului, la loviturile de departajare.

”Timp de 40 de ani Brazilia nu a câștigat Copa America, din 1949 în 1989, dar am cotinuat să câștigăm alte competiții. Apoi, am început să câștigăm Copa America (cinci titluri din 1989 încoace-n.r.) și lumea spunea că oricum e o competiție fără valoare și că tot ce contează e Cupa Mondială”, a declarat Dunga, pentru ”Folha de Sao Paulo”.

”Când am jucat în Cupa Confederațiilor și am câștigat-o, de asemenea ni s-a spus că e o competiție fără valoare. Acum, presa a decis că, dintr-o dată, Copa America valorează ceva. Așa e fotbalul”, a mai spus selecționerul Braziliei.

Dunga a câștigat Copa America de două ori ca jucător (1989 și 1997) înainte să o câștige pentru prima oară ca antrenor al Braziliei, în urmă cu opt ani.

După ce Dunga l-a înlocuit pe Luiz Felipe Scolari, la finalul Cupei Mondiale de anul trecut, Brazilia a câștigat 11 meciuri la rând. Totuși, la Copa America, echipa cariocas a fost eliminată în ”sferturi”, la fel ca acum patru ani, de aceeași echipă, Paraguay, în același mod, la lovituri de departajare. În 2017, pentru prima dată în istorie, Cupa Confederațiilor n-o va avea pe Brazilia la start.