• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Pierderea finalei Copa America, în fața chilienilor, după ce a pierdut și finala CM 2014, cu Germania, nu este singura problemă a starului Barcelonei, Lionel Messi. Familia decarului albiceleste, care a urmărit meciul cu Chile din ultimul act al turneului continental sudamerican, a fost agresată de fanii locali în timpul partidei, fiind nevoie de intervenția agenților de securitate pentru a fi evacuată.

În tribunele arenei din capitala chiliană au fost prezenți părinții săi, Jorge și Celia Messi, frații Rodrigo și Matias, dar și doi nepoți. Odată ce fanii chilieni i-au reperat în tribune, asupra lor s-a abătut o ploaie de insulte, fluierături, dar și obiecte aruncate de gazde. Fratele starului Barcelonei, Rodrigo, a fost agresat fizic de mai mulți spectatori, potrivit presei sudamericane. Alături de familia Messi se aflau și câțiva membri ai familiei lui Sergio Aguero.

La pauză, a fost nevoie de intervenția stewarzilor de pe stadion pentru a-i muta pe apropiații starului argentinian într-un loc mai sigur al arenei, unde să fie feriți de ura rivalilor din Chile.

Însuși consulul chilian a fost nevoit să se deplaseze la fața locului pentru a-și cere scuze în numele țării gazdă de la familia celui mai mare fotbalist al lumii, care a rămas în continuare fără niciun trofeu major câștigat cu naționala țării sale, după 3 finale jucate în turnee majore. Are, în schimb, medalia de aur cu selecționata olimpică la Beijing și un Campionat Mondial pentru jucătorii sub 20 de ani.

Finalele jucate de Messi cu Argentina:

2005 - CM U20 din Olanda - câștigată
2007 - Copa America - pierdută
2008 - JO de la Beijing - câștigată
2014 - CM din Brazilia - pierdută
2015 - Copa America - pierdută