• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Lionel Messi susține că arbitrul întâlnirii Argentina-Columbia, din sferturile de finală ale Copei America, mexicanul Roberto Garcia, l-a repezit atunci când i-a reproșat faptul că permite jocul dur al adversarilor.

”L-am întrebat de câteva ori de ce permite intrările dure ale columbienilor și mi-a răspuns că aici suntem în America, nu în Europa, și aici așa se joacă. Ei, arbitrii, sunt cei care comandă în teren și permit astfel de durități”, a declarat starul Barcelonei și al naționalei albiceleste, după meciul câștigat la lovituri de departajare de Argentina.

”Nu înțeleg, se pare că e alt fotbal în America de Sud. Arbitrul ne-a zis: Aici e America, băieți. Așa că a trebuit să ne acomodăm. Au fost multe intrări dure”, a declarat și atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero.

Mexicanul Roberto Garcia a arătat opt cartonașe galbene în meciul disputat la Vina del Mar, între care unul lui Messi și unul lui Kun Aguero. Cele două staruri argentiniene ar putea rata finala Copei America dacă vor fi avertizate în semifinala cu Paraguay, de miercuri dimineață, 1 iulie, de la ora 02:30, ÎN DIRECT la Digi Sport.