• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Starul argentinian Lionel Messi nu şi-a ascuns dezamăgirea după finala turneului Copa America 2015, pierdută de naţionala ţării sale, la loviturile de departajare, în faţa selecţionatei statului Chile. 

"Nu este nimic mai dureros în fotbal decât să pierzi o finală. Nu vreau să treacă însă prea mult timp fără să le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut mereu şi au continuat să ne încurajeze în momentele dificile", a precizat Messi pe contul său oficial de Facebook. 

Argentina a suferit sâmbătă al doilea eşec consecutiv în ultimul act al unui turneu major, după ce în vara trecută a pierdut, după prelungiri, finala Cupei Mondiale 2014 din Brazilia, în faţa Germaniei (0-1). 

Atacantul Barcelonei şi al naţionalei "Albiceleste" se află în prezent la Rosario, în provincia argentiniană Santa Fe, alături de soţia sa însărcinată şi de fiul lor Thiago. 

Messi a alăturat scurtului său mesaj, scris în limbile spaniolă şi engleză, o fotografie cu emblema Federaţiei argentiniene de fotbal, imprimată pe tricoul selecţionatei naţionale.