• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Argentina se pregătește pentru debutul la Copa America și va juca primul și probabil cel mai important meci din grupă fără superstarul Barcelonei, Leo Messi. Decarul "pumelor" s-a accidentat în amicalul cu Honduras și are șanse extrem de mici să evolueze în duelul cu Chile, campioana en titre și principala contracandidată a Argentinei la câștigarea grupei D.

Messi s-a alăturat echipei naţionale vineri, venind de la Barcelona, unde joi a apărut în faţa instanţei în cadrul procesului său pentru fraudă fiscală. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur s-a pregătit separat în ultimile zile și Tata Martino nu vrea să-l forțeze în disputa programată marți dimineată de la ora 05:00.

Locul lui Messi în echipa de start a Argentinei ar urma să fie luat de Nico Gaitain, fotbalist legitimat la Benfica și care e curtat intens de Manchester United. Deși are doar 13 selecții în națională, playmaker-ul de 28 de ani este văzut de Tata Martino drept înlocuitorul perfect pentru Messi. "Nu mă aștept ca Nico să facă pe teren ce face Messi, vreau să fie exact cum e el de obicei" a declarat antrenorul Argentinei.

Marcos Rojo e și el de părere că decarul Barcelonei ar trebui menajat pentru meciul de debut al Argentinei. "Eu unul n-aș risca să-l trimit în teren pentru că nu aș vrea să-l pierd din primul meci" a declarat apărătorul lui Manchester United. Decizia finală îi va aparține însă probabil lui Messi. Presa argentiniană notează că acesta va purta o discuție finală cu Tata Martino în orele următoare.