• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

VIDEO Chile - Argentina 0-0. Finala Copei America, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, a oferit un meci foarte intens, iar ocaziile de gol nu au lipsit. Una dintre cele mai mari șanse a aparținut "pumelor", care au ratat șansa victoriei la ultima fază din timpul regulamentar.

Meciul a ajuns în prelungiri, pentru că niciuna dintre echipe nu a putut înscrie un gol în primele 90 de minute de joc. Sergio Aguero a ratat o șansă foarte bună în minutul 20, iar Alexis Sanchez a șutat puțin alături în minutul 82. A venit apoi o ocazie imensă pentru Argentina.

Elevii lui Marcelo Bielsa au pornit pe contraatac în prelungiri, Messi a scos din joc doi adversari, i-a pasat lui Lavezzi, care a trimis un şut-centrare reluat în plasa laterală de Higuain. Atacantul lui Napoli a avut poarta în față, dar nu a găsit culoarul spre golul victorios.

Apoi, la loviturile de la 11 metri, Higuain a ratat, cu o execuție slabă. L-a imitat Ever Banega, iar Chile a câștigat trofeul pe teren propriu (4-1).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

VIDEO RATAREA LUI HIGUAIN DIN PRELUNGIRI

VIDEO PENALTY-UL RATAT DE HIGUAIN