• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lumea fotbalului din Argentina l-a criticat dur pe Lionel Messi după evoluţia sa din ultimul act al Copei America 2015, unul pierdut de "Pume" în faţa gazdei Chile.

Luni a venit rândul lui Diego Armando Maradona să vorbească în termeni nu tocmai laudativi de evoluţiile pe care căpitanul echipei le are în tricoul naţionalei.

"Argentina are cel mai bun fotbalist din lume, dă 4 goluri cu Real Sociedad, vine la naţională şi nici nu atinge mingea. Să nu îl mai cocoloşim. Trebuie să îl tratăm ca pe orice fotbalist care îmbracă tricoul naţionalei.

Totuşi, Messi nu a omorât, nu a violat pe nimeni, să nu facem o telenovelă din asta. E prea mult să se facă un sondaj dacă să continue la naţională sau nu. Deja vrem să schimbăm preşedintele. Istoria noastră nu ne permite să ieşim mereu pe locul 2", a comentat Maradona pentru cotidianul Ole.

Argentina a fost învinsă în finala Copei America de Chile, cu 4-1, după executarea loviturilor de departajare. La capătul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 0-0. Messi a transformat un penalty.

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI

VIDEO CU EXECUTAREA PENALTY-URILOR