• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Presa din America de Sud a anunţat zilele trecute că arbitrul partidei Chile - Uruguay, Sandro Ricci, a fost trimis acasă şi nu va mai conduce meciuri la Copa America 2015.

Totuşi, situaţia nu stă deloc aşa. Dimpotrivă, brazilianului i s-a încredinţat cea de-a doua semifinală a competiţiei, dintre Argentina şi Paraguay, care se va desfăşura miercuri dimineaţă, de la ora 02:30, şi va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

În meciul din sferturile competiţiei, Ricci l-a eliminat pe Edinson Cavani, după momentul controversat în care a fost implicat alături de fundaşul chilian Jara.

VIDEO CU ELIMINAREA LUI CAVANI

Brazilianul de 40 de ani a condus şi meciul din grupe dintre Argentina şi Uruguay, atunci când l-a trimis în tribună pe selecţionerul Gerardo Martino. Tehnicianul are şi acum motive de îngrijorare, mai ales că Lionel Messi, Kun Aguero şi Javier Mascherano sunt la un cartonaş galben de suspendarea pentru o eventuală finală a competiţiei.