• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Concordia - Dinamo 3-0. Roș-albii au pierdut categoric prima manșă a semifinalei Cupei Ligii, motiv pentru Mircea Rednic de a-și pune la zid jucătorii. Antrenorul a luat vina asupra sa, dar a amendat atitudinea pe care au avut-o jucătorii săi în acest meci.

La flash-interviul pe care l-a acordat pentru ”Digi Sport Special”, Rednic a spus că Dinamo are forța de a întoarce soarta calificării și a găsit un motiv pentru care acest eșec poate fi benefic pentru ”câini”.

”Au fost câteva schimbări față de meciul cu Steaua și asta s-a simțit. Sunt jucători care au pretenții să joace, au primit șansa acum. Nu am tratat cu seriozitate acest meci încă din primul minut. Nu am văzut în viața mea așa ceva. Doi atacanți, care au ajuns cum au ajuns, au ajuns nepregătiți la echipă...

Nu am fost conectați la acest meci și îmi asum responsabilitatea pentru acest rezultat. Nu este lipsă de valoare, e clar că au crezut că este un meci care se poate câștiga foarte ușor”, a spus Rednic la Digi Sport.

Tehnicianul roș-albilor crede că acest moment este unul care-i va readuce pe jucătorii săi cu picioarele pe pământ.

”Poate e și un lucru bun că am pierdut acest meci la un asemenea scor. Pentru că ne luase valul că suntem campioni, că suntem cei mai buni. Calificarea se joacă, am câștigat cu 4-0 în campionat”, a mai spus Mircea Rednic.