• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mihai Pintilii, poate jucătorul care i-a lipsit cel mai mult Stelei în această primă parte a sezonului, a revenit pe teren după aproape trei luni de de indisponibilitate. Închizătorul a intrat pe teren în minutul 76 al partidei cu Foresta Suceava, 2-1, din Cupă, în locul lui Muniru.

Mijlocașul s-a accidentat după ce a șutat la poartă în minutul 31 al partidei cu Concordia Chiajna. Jucătorul de 31 de ani a suferit ulterior o intervenție chirurgicală pentru avulsie de tendon al mușchiului femural drept, iar staff-ul tehnic şi medical nu au vrut să rişte deloc, deşi "Pinti" revenise la antrenamente de mai bine de trei săptămâni.

La finalul partidei de la Suceava, Pintilii a explicat prin ce a trecut, vorbind totodată şi de partida câştigată cu 2-1 în faţa bucovinenilor.

"Aşteptam de foarte mult timp acest moment. E încă foarte puţin, am nevoie de mult timp în teren. Sper ca la următorul meci să prind 30-35 de minute, astfel încât să îmi reintru în ritm. Le mulţumesc celor din staff-ul medical pentru că m-au ajutat", a spus mijlocaşul, pentru ca apoi să vorbească despre meciul propriu-zis: "A fost o partidă destul de grea, dar mă bucur că am câştigat. Aveam nevoie de acest rezultat, pentru că în ultimul timp nu am avut rezultatele pe care ni le-am dorit".

Fără fotbalistul care s-a consacrat la Pandurii, Reghecampf a încercat mai multe formule, Muniru, Achim şi Bourceanu făcând cuplu în linia mediană. Toţi au evoluat în nota echipei, alternând momentele bune cu cele mai puţin inpirate, astfel că revenirea în circuit a lui "Pinti" va fi un mare plus.

"Dacă vine Pintilii, problemele se rezolvă şi cu primul "11", îl ai pe băiat acolo, îţi oferă siguranţă. Vom vedea al doilea mijlocaş, de creaţie, lângă el"
Gigi Becali, acum aproximativ două săptămâni