• Serie A TIM, etapa a 34-a: Inter - Napoli e duminică, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 2
  • Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

UPDATE 09:55: FRF a anunţat că finala Cupei României, dintre Dinamo şi CFR Cluj, programată pentru data de marţi, 10 mai, de la ora 21:30, se va disputa cu o săptămână mai târziu, în urma tragediei petrecute aseară în Ştefan cel Mare, când Patrick Ekeng a decedat după un şoc cardiogen.

Astfel, ultimul act al Cupei României se va disputa marţi, 17 mai.


Tragedia de vineri seară, atunci când Patrick Ekeng a decedat, după un şoc cardiogen, a dus la amânarea disputării finalei Cupei României, programată marţi, 10 mai, de la 21:30.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit pentru a stabili dacă meciul dintre Dinamo şi CFR Cluj se va disputa sau nu la începutul săptămânii viitoare şi a decis amânarea ultimului act al Cupei României. 

”Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste”, se arată într-un comunicat postat de frf.ro

Comitetul de Urgenţă este format din preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, Prim-vicepreşedintele FRF, Gino Iorgulescu, şi Vicepreşedintele FRF, Octavian Goga.

Sâmbătă dimineaţă, se va discuta amânarea tuturor meciurilor rămas de disputat în această etapă de play-off şi play-out. 

Ekeng fusese cel care a pus umărul la calificarea lui Dinamo în ultimul act al competiţiei, după un gol superb marcat în returul semifinalei cu Steaua, încheiat la egalitate, 2-2.