• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sănătatea Cluj - FCSB 1-6. FCSB a surclasat formaţia de liga a treia Sănătatea Cluj-Napoca, scor 6-1 (4-0), miercuri seara, pe Cluj Arena, într-un meci din şaisprezecimile de finală ale Cupei României şi s-a calificat în optimile de finală.

La final, Dică a vorbit despre puştii pe care i-a debutat, însă a abordat şi subiectul "Alibec". Exclus din lot după meciul cu Voluntari, vârful a revenit la antrenamentele echipei mari în această săptămână. Becali îl vrea neapărat în teren la confruntarea cu Be'er Sheeva, din Europa League, când mai mulţi scouteri vor veni să îl urmărească pe atacant.

Dică a confirmat că jucătorul venit de la Astra va evolua contra Craiovei, pentru a avea minute în picioare înainte de confruntarea din cupele europene, însă nu ştie încă dacă va miza pe acesta din primul minut.

"A revenit la echipă, am avut o discuţie cu el. Va fi în loc pentru meciul contra Craiovei, să vedem dacă va fi titular sau nu", a spus Dică, la finalul partidei cu Sănătatea.

Din informaţiile Digi Sport, Romario Benzar va avea nevoie de cel puţin două luni de pauză, după ruptura musculară suferită în Europa League, însă Dică e optimist. El speră să se poată baza pe fundaşul dreapta titular după amicalele jucate de România împotriva Olandei şi Turciei.

"Eu sper să reuşim să îl avem 100% după întreruperea cauzată de meciurile naţionalei. Am înţeles că lipseşte doar 6 săptămâni", a mai spus tehnicianul.