• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Greșeala comisă de Federația Română de Fotbal, care la finala Cupei României a trecut-o pe trofeu pe Astra drept câștigătoare, încă îi mai amuză pe adevărații laureați. Antrenorul de la FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a povestit, ÎN DIRECT la Digi Sport, cum el, colegii și elevii săi s-au bucurat timp de două ore cu o Cupă pe care era trecută pierzătoarea.

Plăcuța cu adevărata câștigătoare a fost schimbată la aproximativ două ore și jumătaet după miezul nopții, la Snagov, localitate aflată la peste 35 de kilometri de Arena Națională din București, locul disputării finalei și al decernării trofeului.

"Am dormit pe noi", spune amuzat Claudiu Niculescu, care a dezvăluit că, dacă ziariștii nu le-ar fi semnalat greșeala imensă de pe trofeu, ilfovenii și-ar fi dat seama mult mai târziu.

Cupa României este prima distincție din cariera de antrenor pentru Claudiu Niculescu, de 3 ori la rând câștigător al trofeului din postura de jucător (toate cu Dinamo, în 2003, 2004 și 2005).

"Ne-am dat seama când am ajuns la Snagov. Ne-am bucurat cu 'Astra' în brațe, vreo două ore. Nu am descoperit noi, ci ziariștii. Am dormit pe noi vreo două ore", a declarat Claudiu Niculescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Nici nu știu când a fost lipită plăcuța aia, cred că la pauză. Când am descoperit, a venit rapid plăcuța, într-o jumătate de oră. A venit pe la 2 și jumătate noaptea. Nu știu cine a adus-o, ofițerul nostru de presă s-a retras pe undeva și a venit cu plăcuța noastră", a mai spus Claudiu Niculescu.