• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo - Steaua 0-0. Chiar dacă nu a avut parte în tribune de un duel al galeriilor, primul "Derby de România" din 2016 s-a lăsat cu sancțiuni serioase pentru o parte din fani și pentru Dinamo, clubul organizator. Jandarmeria a dat amenzi în valoare totală de peste 40.000 de lei și interdicții de câte 6 luni pe stadioane.

23 de fani au fost amendați de jandarmi pentru "participare la scandal în incinta arenei sportive". Amenzile pentru spectatori au însumat 7.950 de lei, după meciul din turul semifinalelor Cupei României.

12 suporteri au primit, în plus, interdicții de câte 6 luni pe stadioane. 4 dintre ei au fost prinși folosind torțe, petarde și fumigene, iar jandarmii le-au deschis dosare de urmărire.

Nici Dinamo, clubul organizator la meciul de joi, nu a scăpat de sancțiuni. A primit o amendă în valoare de 33.000 de lei pentru probleme de organizare. Jandarmeria le-a imputat dinamoviștilor că nu au reușit să împiedice intrarea pe stadion a fanilor care aveau asupra lor materiale pirotehnice și că nu a interzis "amplasarea bannerelor sau a altor mijloace de publicitate vizuală în locuri care împiedică fie buna vizibilitate a jocului de către spectatori".