• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo a obținut calificarea în faza optimilor de finală după ce a trecut la limită de Dinamo 2, scor 1-2. La finalul partidei de pe ”Ștefan cel Mare”, Ioan Andone, antrenorul echipei mari, i-a felicitat mai mult pe jucătorii de la echipa a doua.

”Dacă era un joc școală era altceva, dar dacă așa s-a decis, a fost destul de ciudat. Îi felicit pe cei de la Dinamo 2, pentru că le-au pus probleme băieților noștri. Au crezut în șansa lor, au jucat cu ambiție, au și marcat, ăsta este viitorul lui Dinamo.

Și mai sunt și alți juniori foarte buni, la Bratu în grupă, la celelate grupe, jucători despre care sigur veți auzi numai de bine în viitorul apropiat. După meci, am fost în vestiarul celor de la Dinamo 2, în vestiarul oaspeților, și i-am felicitat.

Au un viitor frumos, își pot face o meserie din asta. Mă uitam ce mândri erau. Mă uitam și la copilul mare și la copilul mic”, a spus Andone la flash-interviul acordat pentru ”Digi Sport Special”.

Chestionat dacă, totuși, a fost mulțumit de prestația echipei pe care a trimis-o în teren, Andone a replicat:

”Am jucat pentru prima dată în formula aceasta, am folosit jucători care au evoluat mai puțin, cu excepția lui Steliano Filip care a jucat, dar veți mai vedea schimbări la echipa mare, pentru că poate o să vină și cei de la echipa a doua. Trebuie să mai aducem pentru că au atitudine frumoasă.

Cunosc mai mulți, fundașii centrali Georgescu și Denis Ciobotariu, mijlocașul Dulca, care a venit de la Cluj și care joacă ambele benzi, mai sunt Dudea și Tîrcoveanu. Nu va trece mult timp și îi veți vedea la Dinamo”, a mai spus Andone.