• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gaz Metan - Dinamo 1-3. "Câinii roşii" şi-au luat revanşa, după eşecul dur din campionat, 0-4, şi s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după un meci disputat pe un teren greu, la Mediaş. Soarta meciului a fost decisă de autogolul lui Buzean.

”E o diferență de patru goluri. Noi am dat doar trei, aș fi vrut mai mult. Astăzi n-a fost Tudor și n-am început cu handicap. Eu cred că am câștigat meritat un meci pe care l-am controlat cu una dintre cele mai în formă echipe. Este foarte greu să le dai gol, este foarte greu să-i blochezi, dar noi am reușit să-i blocăm, datorită sistemului. Trebuia să venim cu o surpriză aici, unde am primit patru goluri.

Dacă Rotariu era mai inspirat în prima repriză, cred că altul era scorul astăzi. Este sfârșit de ani. Unii au jucat mult, ați văzut că și pe Nistor l-am folosit într-o poziție neobișuită. Eu cred în jucătorii aceștia, cred și în Hanca, și în Lazăr. Gazul, dacă trecea, putea visa la finală. Noi am făcut un pas, dar mai avem mult de muncă", a spus Andone, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Chiar dacă jocul dinamoviştilor nu a impresionat în ultima perioadă, aceştia sunt în grafic: se află pe loc de play-off (5), după 20 de etape, şi sunt calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României, dar şi în semifinalele Cupei Ligii, acolo unde se va duela cu rivala Steaua.

În ultimul meci din Liga 1 din acest an, Dinamo se va duela cu CSM Iaşi, în deplasare. Partida va avea loc pe 18 decembrie, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Patru zile mai târziu se va disputa ultimul episod din 2016 al Derby-ului de România: turul semifinalelor Cupei Ligii va fi în direct la Digi Sport 1, pe 22 decembrie, de la 20:30. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.