• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CS Afumați - CS U Craiova 2-3. Oltenii au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în sferturile de finală ale Cupei României. Eroul partidei de la Ploiești a fost căpitanul Alexandru Băluță, autor al unei duble. Decarul oltenilor a recunoscut la finalul duelului transmins ÎN DIRECT la Digi Sport 1 că el și colegii săi au tratat superficial partida.

"Mă așteptam să întâlnim o echipă bună chiar dacă joacă în eșalonul secund. Trebuia să începem mult mai bine meciul pentru că așa cum am pățit la Botoșani am pățit și în această seară. I-am cam luat de sus pe cei de la Afumați și trebuie să învățăm ceva din acest meci. Nu știu dacă pot să mă bucur. Mă bucur că ne-am calificat mai departe dar la ce am arătat e puțin rușinos" a declarat căpitanul oltenilor la finalul partidei.

Băluță nu are nicio preferință în privința adversarului din sferturi. Sezonul precedent oltenii s-au oprit în semifinale, iar în actuala ediție țintesc trofeul.

"Nu mai contează cu cine o să cădem. Trebuie să muncim în continuare, mai avem multe de demonstrat și sunt sigur că vom reuși în acest an să ridicăm măcar un trofeu" a mai declarat Băluță.

Pentru CS U Craiova urmează duelul cu Viitorul, campioana en titre. Decarul oltenilor se va întâlni pentru prima dată cu Hagi, după ce în urmă cu câteva săptămâni a declarat că nu l-ar dori pe fiul Regelui în echipa Craiovei.

"Nu suntem obosiți. Nu avem de ce, pentru că am avut timp să ne odihnim. Trebuie să ne odihnim până la meciul cu Viitorul. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat atunci, pentru acea declarație (nr. Băluță a declarat că nu l-ar dori pe Ianis Hagi la Craiova). Va fi un meci plăcut, deschis și va fi o atmosferă superbă la Craiova" a încheiat Băluță.

Partida dintre CS U Craiova și Viitorul este programată sâmbătă, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro