• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - ACS Poli Timișoara. ACS Poli Timișoara se află la prima finală din istoria clubului de pe Bega, cu Dinamo, în Cupa României, dar oficialii bănățenilor au alte priorități. Timișorenii au decis să vină la București fără 8 oameni de bază iar întoarcerea în oraș, duminică, se va face cu două mijloace de transport diferite, avion și autocar.

Rică Neaga, managerul general al celor de la ACS Poli, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, că alta este adevărata finală pentru elevii lui Ionuț Popa.

”E adevărat, am venit fără 8 titulari, dar n-am venit resemnați, sunt convins că toți cei care vor juca vor da totul pe teren. Am stabilit ca pentru acest meci jucătorii, împreună cu un om din staff-ul tehnic, să meargă cu avionul, ca să nu fie obosiți.

Vor pleca dimineață la Timișoara și vor intra direct în cantonament pentru că marți este meciul cu Pandurii, pentru că aceea este adevărata finală pentru noi și luni vom da și salariu aferent pentru luna februarie.

Pentru noi, finala este marți. Trofeul pentru noi va fi dacă vom rămâne în prima ligă la finalul sezonului”, a spus Neaga, la Digi Sport.

Situația de la Timișoara a fost comentată și de Gabi Balint, fost antrenor al celor de la Poli Timișoara, actualmente expert Digi Sport.

”Este o poveste tristă. Chiar nu-ți permiți să le iei un bilet de avion tuturor?”, a spus Balint la Digi Sport.