• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Becali a anunţat că echipa are nevoie de două noi transferuri, în zona centrală a apărării. Mitrea a făcut un nou meci slab şi şi-a semnat sentinţa, dar nici Tamaş nu a scăpat de critici, după escapadele bahice. 

Steaua a avansat în optimile Cupei României după ce s-a impus la limită, scor 2-1, în fața celor de la Foresta Suceava. Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Ovidiu Popescu și Adnan Aganovic, în timp ce pentru moldoveni a marcat Matei. Este prima victorie a roș-albaștrilor după 3 partide fără succes.

După joc, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, l-a evidențiat pe Ovidiu Popescu, jucător folosit și de această dată pe postul de fundaș dreapta de către Laurențiu Reghecampf.

"Evoluţia lui Ovidiu Popescu mă încântă din ce în ce mai mult. E deja consacrat, poţi să-l bagi oricând. Are forţă, viteză, stă bine cu tehnica, nu-mi mai fac probleme pentru el, e deja un jucător câştigat.

Mie mi-a plăcut dintotdeauna Enceanu, dar ei nu prea l-au băgat, nu ştiu de ce. Acum e greu să intre el, deja vin toţi jucătorii. Avem şase mijlocaşi centrali şi trebuie să joace doar doi”, a declarat Gigi Becali, la sport.ro

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Finanțatorul roș-albaștrilor consideră că Steaua mai are nevoie de fundași și l-a atacat din nou pe Mitrea, care a greșit la golul moldovenilor. Unul dintre jucătorii aflați în vizorul lui Becali este fundașul celor de la Viitorul, Bogdan Ţîru.

”Acum stăm cel mai prost la fundaşii centrali, o să mai luăm pe cineva. Ne trebuie doi fundaşi centrali. Uitaţi-l pe Mitrea ce face!”, a răbufnit finanțatorul Stelei.

Becali a vorbit și despre situația lui Gabi Tamaș, pe care-l consideră un fotbalist extraordinar, însă cu mari probleme la mansardă. Acesta a dezvăluit că l-a iertat pe fundașul de 32 de ani de amenda pe care o avea stipulată în contract în caz că mai bea.

Tamaş e un fotbalist extraordinar, dar nu pot rămâne indiferent faţă de lucrurile pe care le face. Nu se poate aşa la infinit. Nu poţi pune bază în el dacă face lucrurile astea. Aşa, ca joc, nu ai ce să spui, dar poţi să ai încredere când e beat? Poate să facă ce vrea, dar dacă în timpul liber bei şi întârzii la antrenament... Am făcut o excepţie cu el, a avut în contract 50.000 de euro amendă, dar are un demon al băuturii, care nu-l lasă în pace”, a mai spus Becali.