• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua - Dinamo 2-2. Dinamo, echipa antrenată de Mircea Rednic, a remizat, miercuri, scor 2-2, în meciul jucat în deplasare cu Steaua, pe Arena Naţională, în returul semifinalelor Cupei României, şi s-a calificat în finală.

La final, Mirel Rădoi l-a criticat aspru pe Bourceanu, văzut de majoritatea specialiştilor principalul responsabil pentru necalificarea în finală. La finalul primei reprize închizătorul a avut o intervenţie inconştientă la Gnohere, iar Balaj i-a arătat cartonaşul roşu.

"Când știi că joci o semifinală, e impardonabil să faci așa ceva, jucător de națională fiind. Nu se face ce a făcut Bourceanu, fault la 70 de metri. Păi, atunci ce să le cerem celor tineri? Nu ai cum să faci așa ceva!

Din punctul meu de vedere, Reghe nu are nicio vină. La ce a jucat Dinamo, nimeni nu se gândea că Dinamo se poate califica până în acel moment al eliminării, când balanța s-a înclinat", 

Totuşi, Reghecampf nu a scăpat de discursul lui Rădoi, acesta reproşându-i că îl foloseşte mult prea rar pe Kharja, un fotbalist care poate să facă oricând diferenţa. Azi marocanul a fost titular, iar prestaţia lui a fost una foarte bună, crede fostul jucător al naţionalei.

"Singurul lucru bun după meciul din această seară sunt evoluțiile lui Chipciu și Kharja. Nu sunt antrenor, dar să-l ții pe Kharja pe bancă...", a mai spus fostul tehnician al campioanei.