• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Alex Bourceanu, unul dintre cei mai slabi jucători ai Stelei în acest retur, a avut un moment de black-out în timpul partidei Steaua - Dinamo, în returul semifinalelor Cupei României. Închizătorul campioanei l-a lovit cu cotul în gât pe Gnohere şi a văzut direct roşu.

Fără Pintilii, uşor accidentat, Reghecampf a fost nevoit să mizeze pe unul dintre cei mai ieşiţi din formă fotbalişti. Bourceanu a fost singurul închizător, într-un 4-2-3-1 ofensiv, cu marocanul Kharja având libertate de mişcare lângă fostul căpitan.

În minutul 43, la o fază în care adversara scăpase pe contra-atac, Bourceanu a avut o intervenţie extrem de dură. Balaj i-a arătat mai întâi cartonaşul galben, apoi, văzând că Gnohere este la un pas să îşi înghită limba (acesta avea spasme), centralul a revenit şi l-a eliminat pe stelist.

Bourceanu nu este la prima ispravă de acest gen. Sezonul trecut, contra Botoşaniului, el a reuşit în doar un minut să vadă cartonaşul roşu, după două intervenţii foarte dure. Steaua a rezistat în acel meci în "10", dar eliminarea închizătorului o putea costa titlul.

De notat că Gnohere s-a ridicat ulterior destul de repede de la pământ şi a continuat fără probleme partida.