• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Finala Cupei României, FC Voluntari - Astra Giurgiu, care se va disputa sâmbătă, 27 mai, pe Stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, va avea parte de o afluență importantă de public.

Totodată, arbitrul care va fi delegat la finală va avea parte de un cadou inedit din partea organizatorilor. Reprezentanții Federației Române de Fotbal au comandat o monedă specială, și au intrat deja în posesia acesteia, cu ajutorul căreia ”centralul” va stabili, înainte de start, ce echipă va începe partida.

Moneda, realizată dintr-un metal prețios, și care este și personalizată, va rămâne după finală în proprietatea arbitrului de la centru, drept amintire.

În altă ordine de idei, oficialii celor de la Voluntari au solicitat 2800 de bilete, care le-au fost repartizate în peluza din dreapta, în timp ce ”oaspeții”, giurgiuvenii, vor avea 1700 de fani, repartizați la tribuna a doua. Interesul localnicilor este destul de mare, pentru că până joi au fost deja comercializate peste 7.000 de tichete, în condițiile în care arena cochetă din Ploiești poate găzdui 15.000 de spectatori.