• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)


Dinamo face tot posibilul pentru primul trofeu din 2012 până în prezent. Echipa secundă a "câinilor" s-a calificat în şaisprezecimile Cupei şi poate juca împotriva unor adversari din prima ligă.

Dinamo luptă pentru Cupă cu ambele echipe: formaţia secundă, din liga a treia, a trecut cu 2-0 de Dunărea Călăraşi, adversar din eşalonul superior. Golurile au fost marcate de Patrick Petre şi Andrei Târcoveanu, întăririle trimise lui Diniţă de Ioan Andone.

"Atât Patrick, cât şi Târco au dat goluri frumoase. Mai ales golul lui Patrick a fost unul de excepţie", a spus Cătălin Munteanu, managerul sportiv al formaţiei secunde, completat de Laurenţiu Diniţă: "Patrick are calităţi foarte bune şi poate să facă faţă cu brio la prima echipă".

Antrenată de fostul dinamovist Adrian Mihalcea, Dunărea se confruntă cu probleme şi în campionat; după ce în vară a pierdut barajul de promovare cu UTA, Călăraşiul e la două puncte de retrogradare.

"În "lunga mea carieră" nu am trecut niciodată de primul tur", a făcut haz de necaz Mihalcea.

Dinamo II a trecut până acum de Bragadiru, Electroaparataj şi Înainte Modelu. Din turul următor, intră la joc şi echipele din Liga I.