• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Marica a declarat la finalul partidei cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 2-2, că este o "seară tristă" pentru formaţia sa pentru că a ratat totul în acest sezon după eliminarea din Cupa României şi pierderea luptei pentru titlu.

"Suntem trişti şi dezamăgiţi după acest final de sezon. Nu mai avem ce să mai spunem. Am ratat tot. Am ratat Cupa, am ratat campionatul. Noi ne vom bate până la final, dar acum suntem dezamăgiţi. E o seară tristă pentru noi toţi", a spus Marica.

El consideră că eliminarea colegului său Alexandru Bourceanu a decis soarta partidei cu Dinamo. "Acel cartonaş roşu a schimbat soarta meciului, pentru că până atunci Dinamo nu ajunsese la poarta noastră.

Nu ştiu dacă a fost sau nu roşu, nu comentez arbitrajul. Cred că jocul a funcţionat, a evoluat foarte bine până la acea eliminare. Din păcate atunci s-a schimbat totul", a explicat Marica.

Dinamo s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate cu Steaua Bucureşti, 2-2 (0-1), pe Arena Naţională, într-un meci din manşa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare. În partida tur, disputată pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, cele două echipe terminaseră la egalitate, scor 0-0.

Pentru Steaua au marcat Gabriel Enache (17) şi Alex Chipciu (52), iar pentru Dinamo Patrick Ekeng (51) şi Ante Puljic (75).

Finala Cupei României va avea loc la 10 mai, pe Arena Naţională, cealaltă finalistă urmând să fie desemnată joi, dintre CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş (0-0 în tur).