• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)


Dinamo - CFR 2-2, 4-5 d.l.d. Ardelenii au salvat sezonul prin câştigarea pentru a patra oară în istorie a Cupei României. Este pentru a doua oară în cariera lui Cristi Bud când îşi adjudecă trofeul, în tricoul feroviarilor.

"Ne bucurăm foarte mult. Am demonstrat că suntem o echipă mare, am revenit de la 0-2. Noi am mai revenit de la 0-2. Ne-a motivat Mister foarte bine la pauză. Mister ştie să ne motiveze cum nimeni nu ştie.

Împreună cu el şi cu jucătorii putem face lucruri mari în sezonul viitor. E frustrant că nu ne putem bucură din plin de câştigarea acestui trofeu, pentru că nu avem voie în Europa. Coregrafia a fost superbă, ceva de neimaginat. Ne pare rău de aceşti suporteri", a comentat Cristi Bud, la finalul meciului, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Pentru clujeni, aceasta este a patra Cupă a României câştigată în istoria clubului, după cele trei consecutive din perioada 2007-2010. De asemenea, acesta este al nouă trofeu pentru gruparea alb-vişinie.