• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO U Cluj - Dinamo 1-1 (1-3 d.l.d). Susținută din tribune de o galerie numeroasă, echipa lui Adrian Falub a fost aproape să producă o surpriză imensă în Cupa României, dar a părăsit în cele din urmă competiția după loviturile de departajare.

La finalul duelului transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, antrenorul "Șepcilor Roșii" a precizat că echipa sa ar fi meritat să se califice în sferturi.

"Cred că n-am fost destul de proaspeți. Am ajuns obosiți la loviturile de departajare. Cred că nu sunt importante penalty-urile. Am făcut un joc bun și trebuia să câștigăm în timpul regulamentar. Am știut să blocăm Dinamo. Cred că ne-a lipsit șansa. Am început meciul foarte bine, am stat foarte bine în teren. Nu e ușor să pierzi jucători sau să ratezi penalty. Tactic am făcut o partidă foarte bună" a declarat Adrian Falub la finalul partidei.

După eliminarea din Cupa României, U Cluj își va continua drumul către Liga 1. Ardelenii au fost împinși de la spate de peste 10.000 de fani în duelul cu Dinamo și Falub e sigur că suporterii vor veni în număr și mai mare la meciurile din eșaloanele superioare.

"Eram desființați de mult dacă nu erau suporterii. Doar ei au ținut clubul în viață. Suntem un club care ne-am găsit identitatea. Cred că vom juca cu 15.000 de spectatori dacă vom ajunge în prima ligă" a mai precizat antrenorul "Șepcilor Roșii".