• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marius Şumudică îşi încheie mandatul la Astra după finala Cupei României, cu FC Voluntari, însă ar fi fost gata să rămână pe banca giurgiuvenilor, în ciuda tuturor neînţelegerilor cu patronul Ioan Niculae, cu o singură condiţie.

"Am vrut să rămână toţi jucătorii din lotul de acum. Nu s-a vrut asta şi ne despărţim. Era una din doleanţele mele de a continua cu aceşti jucători, chiar aş fi rămas. I-aş lua pe toţi la noua mea echipă, dacă aş putea. Sunt primul antrenor din istoria Astrei care îşi încheie mandatul, e incredibil", a declarat antrenorul Astrei.

Şumudică e mândru de rezultatele din ultimul mandat la Astra, în care a cucerit titlul, Supercupa şi a dus echipa în 16-imile Europa League.

"Să scoţi West Ham de două ori, prima oară au zis toţi că e întâmplare, a doua oară am realizat în faţa a 60 000 de oameni pe Stadionul Olimpic, ne ziceau Astra Gugu pe acolo....Trebuia să ne aştepte la Giurgiu cu covorul roşu pentru ce am realizat, am reuşit niste rezultate incredibile", a mai spus "principalul" Astrei.

Digi Sport 2 va transmite în direct sâmbătă, de la ora 20:45, finala Cupei României, dintre FC Voluntari și Astra Giurgiu. Avanpremiera meciului de pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti va avea loc în studioul emisiunii Digi Sport Special, tot aici urmând să fie trase și primele concluzii după terminarea jocului.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT