• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viitorul - Astra 1-3. Fanii Viitorului l-au primit cu ostilitate pe Marius Șumudică la meciul de Cupa României dintre Viitorul și Astra, pe care tehnicianul campioanei României l-a urmărit din tribune, din cauza suspendării primite pentru eliminarea suferită pe 17 martie, la Cluj. Spectatorii de la Ovidiu au aruncat cu diverse obiecte în direcția tehnicianului, atunci când acesta s-a bucurat la cel de-al doilea gol marcat de echipa sa.

În minutul 43, Budescu a făcut 2-0 pentru Astra, dintr-o lovitură de la 11 metri obținută de Alexandru Ioniță 2. După marcarea golului, Șumudică a deschis geamul lojei în care a stat tot meciul și s-a bucurat ostentativ, iar câțiva spectatori aflați în apropiere au reacționat și au aruncat cuvinte grele și câteva obiecte în direcția antrenorului Astrei, caer a închis imediat geamul.

Mai mult, unii au și scuipat către el, supărați pe modul în care tehnicianul a ales să celebreze reușita, în timp ce alții se amuzau atât pe seama reacției lor, cât și pentru modul în care Șumudică a ales să se exteriorizeze.

Din fericire, tehnicianul nu a avut de suferit, iar victoria l-a ajutat să treacă ușor peste incidente, mai ales că sunt puține locurile unde merge fără a fi primit cu ostilitate, iar aici sunt celebre episoadele petrecute între el și fanii Stelei sau ai lui Dinamo. Chiar și rapidiștii l-au contestat vehement în trecut, în ciuda faptului că, atunci când juca pentru alb-vișinii, era unul dintre idolii tribunelor arenei giuleștene.

VIDEO

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT