• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d.). Echipa lui Cosmin Contra a fost dominată de olteni, care au avut cele mai mari ocazii ale meciului, chiar dacă au evoluat în inferioritate numerică timp de 47 de minute.

Contra e deranjat de atitudinea jucătorilor, care nu au mai marcat de 305 minute în toate competiţiile.

"Am făcut o primă repriză foarte bună, după care nu știu ce s-a întâmplat, mai ales după eliminarea lui Băluță n-am știut să gestionăm această superioritate. Am pierdut multe mingi, i-am băgat în joc pe cei de la Craiova.

Cu toate că am lucrat toată săptămâna faza de atac, din păcate n-am reușit să manevrăm mai bine jocul. S-a calificat echipa mai bună, felicitări Craiovei. Noi rămânem acasă și ei merg în semifinale.

Ne-am creat ocazii, dar nu băgăm mingea în poartă de 3 meciuri. În atac nu avem traseele pe care le lucrăm la antrenamente. Pierdem foarte multe mingi, jucători cu experiență greșesc foarte multe pase și e greu când se întâmplă asta", a spus Contra, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Patrick Petre a fost iertat de dinamovişti şi introdus pe teren chiar în primul meci, după episodul "Marbella", în urma căruia a fost trimis acasă de selecţionerul Daniel Isăilă, după ce a consumat băuturi alcoolice în timpul zborului spre Spania.

Acesta a şi executat unul dintre penalty-urile care au decis calificarea Craiovei, ratând unul dintre cele două execuţii de la punctul cu var. Celălalt jucător care nu l-a învins pe Calancea a fost Spătaru.

"Pur și simplu a fost singurul jucător de atac de pe bancă (n.r. - Patrick Petre). N-am avut alți jucători de atac pentru că având fotbaliști care au venit târziu n-am putut să contez pe ei. Palic a fost accidentat și e greu să înlocuim acei jucători.

Era proaspăt, el de obicei execută bine, la antrenamente a marcat de fiecare dată. Nu sunt supărat că au ratat penalty-uri cei doi jucători. Mă deranjează atitudinea și jocul din a doua repriză și din prelungiri. Cerniauskas a fost cel mai bun jucător de pe teren, a făcut un meci foarte bun, știam că are valoare. Nu trebuia să permitem ca portarul să fie cel mai bun jucător de pe teren", a mai spus "Guriţă".

Prima ocazie a dinamoviştilor de a se împăca cu fanii este chiar duminică, în etapa a treia din play-off, atunci când vor fi implicaţi în Derby de România. Gigi Becali a anunţat că Steaua îşi va schimba numele începând de azi, în FCSB, pentru a fi cunoscut la UEFA, la tragerile la sorţi.

"Dacă își schimbă numele, ce se întâmplă? Nu mă interesează. Nu are niciun impact. Rămâne un derby și trebuie să ne pregătim. Va fi foarte greu, am jucat până la 1 noaptea și mâine facem 6 ore pe drum cu autocarul", a încheiat Cosmin Contra.

Derby-ul Steaua - Dinamo se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.