• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Coregrafia unică făcută de galeria dinamovistă la finala Cupei României, în meciul cu CFR, a impresionat pe toată lumea, iar un fost rival din acest sezon al grupării din "Ştefan cel Mare", Ciprian Marica, a ţinut să îi felicite pe suporterii echipei lui Mircea Rednic.

"Omagiu pe măsura sacrificiului lui Patrick Ekeng! Bon voyage, Patrick!", a fost mesajul postat pe Facebook de fostul atacant al Stelei, la care a fost ataşată o poză cu fanii de la tribuna a doua de pe Arena Naţională, surprinşi înaintea startului meciului.

Ciprian Marica a fost un jucător crescut de Dinamo, club pentru care a evoluat în perioada 2001-2004 şi alături de care a câştigat trei dintre cele 7 trofee adjudecate în întreaga carieră, două titluri şi o Cupă a României.

Marica (30 de ani) i-a supărat pe fanii "câinilor roşii" în acestă iarnă, când a semnat cu marea rivală Steaua. "Echipa care m-a dorit cel mai mult a fost Steaua. Mi-au scris suporterii, m-a ofertat antrenorul, conducerea executivă, patronul, prieteni comuni!

Am primit sute de telefoane, de când am plecat din Turcia, am fost vizitat de Crăciun, de Revelion, zi de zi! Şi, aşa cum am anunţat aici, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, întotdeauna, în cariera mea, am ales asa.

În tot acest timp, singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulţi, foarte mulţi fani mi-au scris aici, iar Dinamo a fost şi va rămâne o parte importantă a vieţii mele", a spus Marica, imediat după ce a semnat cu Steaua.