• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamoviștii vor juca în finala Cupei României cu gândul la Patrick Ekeng, decedat prematur, la doar 26 de ani, în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul, scor 3-3.

Roș-albii așteaptă peste 40.000 de oameni la finala Cupei României, iar ultrașii de la Peluza Cătălin Hîldan pregătesc o coregrafie specială în memoria lui Ekeng.

La coregrafia unică de marți nu vor lua parte doar cei aproape 13.000 de fani care vor umple Peluza Cătălin Hîldan, ci și suporterii de la tribuna a doua, deci în total 30.000 de oameni. Pentru ca totul să iasă ca la carte, o parte dintre ultrași vor merge la tribuna a doua, pentru a-i coordona pe fanii care nu obișnuiesc să urmărească meciurile lui Dinamo din peluză și nu au experiența coregrafiilor.

Oficialii roș-albilor, care au anunțat deja că au retras numărul 14, au decis să aloce și două momente în memoria fostului lor jucător. Astfel, după ce se va intona imnul de stat, și după ce se vor fi făcut toate formalitățile de la mijlocul terenului legate de schimbul de fanioane și de cine va avea lovitura de start, se va ține un minut de reculegere, acompaniat de o melodie cântată la trompetă.

În afara acestui moment de la începutul finalei, va mai exista unul în minutul 14. Atunci, meciul va fi întrerupt pentru câteva secunde pentru un al doilea moment de reculegere în memoria camerunezului stins din viață la 26 de ani.

Marți, de la ora 21:30, Dinamo și CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Națională, în finala Cupei României, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!