• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Balotești - Viitorul 0-4. FC Viitorul s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, grație victoriei cu 4-0 obținute pe terenul divizionarei secunde CS Balotești.

Gheorghe Hagi a folosit mai mulți jucători de la echipa a doua și s-a arătat muțumit de cum s-au descurcat la acest test. "Obiectivul meu era să le dau o șansă, să îi văd și să prindă curaj", a precizat tehnicianul, care a precizat că vrea să îi facă să crească și să calce pe urmele lui Romario Benzar și Răzvan Marin, doi jucători lansați la Viitorul care în ultimele luni au devenit piese de bază la echipa națională.

Dintre tinerii trimiși în luptă de Hagi, Cicâldău s-a descurcat cel mai bine. A dat două pase decisive, la golul prin care Hodorogea a deschis scorul și la cel de-al treilea, semnat de Nimely.

"Obiectiv împlinit. Am fost serioși, am încercat să jucăm cât am putut de bine și a ieșit un meci frumos. Era un test pentru cei veniți de la echipa a doua, cu ajutorul celor de la echipa mare. Obiectivul meu era să le dau o șansă, să îi văd și să prindă curaj. Cred că am câștigat ceva și în seara asta. Sunt mulțumit, dar la mine nu contează numărul de jucători, ci vreau să avem calitate, să facă ce au făcut Marin și Benzar, care s-au impus la națională și au dat randament", a declarat Gheorghe Hagi, la finalul meciului Balotești - Viitorul 0-4.

În vârstă de 19 ani, Alexandru Cicâldău a jucat în linia de 3 atacanți în sistemul 4-3-3 folosit de Hagi la Balotești. În acest moment, fotbalistul are o cotă de piață de 150.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.de. A apucat să debuteze în Liga 1 pentru Viitorul, pentru care a intrat de două ori în a doua parte a sezonului trecut: a jucat 11 minute în ASA - Viitorul 1-1 și 34 de minute în Viitorul - Dinamo 1-2, de fiecare dată intrând în locul lui Ianis Hagi.

Echipa Viitorului la meciul cu Balotești

Buzbuchi - S. Rădoi, Hodorogea, Carp, Mitache - Neniţă (63 Kilyen), Vasile, Purece (68 Cioablă) - Vînă, Nimely (46 A. Cruceru), Cicâldău.