• WTA Cincinnati Simona Halep - Anastasija Sevastova - 18:00, Digi Sport 1
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

VIDEO FC Voluntari - Astra 1-1 (5-3 d.l.d.). Bucuria celor din tabăra ilfovenilor a fost una fără margini, după succesul repurtat sâmbătă seară în finala Cupei României.

Fiesta, începută chiar pe gazonul stadionului ”Ilie Oană”, a continuat în vestiar, mai apoi în autocar,după care a fost desăvârșită la Hotel Mirage, din Otopeni, acolo unde jucătorii, antrenorii și conducătorii au petrecut până în zorii zilei de duminică.

Trofeul a ajuns, în cele din urmă, și la Voluntari iar Dan Leasă, directorul general al ilfovenilor, n-a ratat ocazia de a-l duce chiar acasă la el. Acolo, șeful celor de la Voluntari a organizat o petrecere în toată regula, grătarul și lăutarii fiind la loc de cinste.

Leasă a dansat cu prima Cupă din istoria Voluntariului iar de luni va face tot posibilul pentru ca elevii lui Claudiu Niculescu să primească dreptul de a evolua și în cupele europene.