• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a fost eliminată din Cupă de CS Mioveni, după 0-0 în timpul regulamentar, 1-1 după prelungiri şi 4-5 la loviturile de departajare. William De Amorim a declarat că regretă că a ratat un penalty, dar a precizat că nu se gândeşte să plece la gruparea stelistă.

"Azi a fost rândul meu să ratez, la penalty-uri e greu, e loterie. Trebuie să merg mai departe, este o perioadă mai grea, dar nu mă gândesc să plec. Trebuie să trecem peste tot, va fi bine", a declarat De Amorim.

Declaraţiile lui De Amorim vin în contextul în care în ultimul timp s-a vorbit despre plecarea lui Boldrin, jucător alături de care a fost transferat "la pachet", de la Astra, în vara trecută

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, după meciul de aseară, că nu se gândeşte să se despartă de Boldrin şi De Amorim, în ciuda evoluţiilor neconvingătoare din ultimul timp.

CS Mioveni, din liga a doua, a învins Steaua, scor 6-5, la loviturile de departajare, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru CS Mioveni a marcat de Nilă, în minutul 95, iar pentru Steaua a punctat Achim '116. La loviturile de departajare pentru Steaua au înscris Achim, Pintilii, Popescu şi Moke, iar Boldrin şi De Amorim au ratat. Pentru CS Mioveni au punctat Ayza, Stoica, Nilă, Gugu şi Rădescu, iar Năstăsie a ratat.