• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Golul marcat de Ivan, care a transformat lovitura de pedeapsă decisivă ce a consfințit calificarea celor de la CS U Craiova, în detrimentul lui Dinamo, scor 0-0, 6-5 d.l.d, în semifinalele Cupei României a declanșat fiesta la Severin.

Bucuria oltenilor a fost una fără margini, mai ales că echipa se află pentru prima dată în semifinalele unei competiții interne. Succesul obținut în fața roș-albilor a fost sărbătorit încă de pe gazon, acolo unde au pătruns foarte mulți dintre spectatorii prezenți. Fanii au intrat în suprafața de joc pentru a-și felicita și îmbrățișa favoriții.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Fiesta a continuat și la vestiare, dar mai apoi și în autocar, unde muzica și voia bună au fost la loc de cinste. 

Băieții merită felicitați pentru că au jucat cu inima, cu sufletul și cu crampe, au fost extraordinari. Un meci interzis cardiacilor, dar e bine că am câștigat, mai ales că am jucat în 10.

Mă bucur că am spart gheața din penalty, vom marca și din acțiune”, a spus Gheorghe Mulțescu, antrenorul craiovenilor, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport.