• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În general foarte inspirat, Mircea Rednic a făcut o alegere care pare, cel puţin la o primă vedere, greşită. Dorin Rotariu a fost cel mai afectat de decesul lui Patrick Ekeng, dar tehnicianul a pus o presiune uriaşă pe el, mandatându-l să execute ultimul penalty.

CFR s-a impus cu 5-4 după loviturile de la 11 metri (2-2 în timp regulamentar), singurul care a ratat de la punctul cu var fiind numărul nouă din Ştefan cel Mare.

Presiunea pe tânărul jucător a fost imensă, mai ales că trofeul urma să fie dedicat memoriei celui care a fost Patrick Ekeng. De altfel, Rotariu a fost cel mai afectat jucător din lotul lui Dinamo, după tragedia din meciul cu Viitorul el având nevoie de psiholog pentru a-şi reveni.

"Dorin este afectat, nu a prea a mai mâncat de la tragedie şi nici nu prea se odihneşte. Ekeng s-a prăbuşit chiar lângă el. Spune că nu poate uita chipul colegului său.

Va depăşi cu greu acest moment, mai ales că el este un băiat sufletist, sensibil, care încă nu a dat piept cu greutăţile vieţii. La toate acestea se mai adaugă şi faptul că mama lui se luptă de mulţi ani cu boala, deci este foarte dificil să vezi astfel de lucruri.

Pentru el, cele întâmplate cu colegul său chiar reprezintă o dramă”, a declarat un apropiat al familiei Rotariu, la câteva zile dumă drama care a lovit-o pe Dinamo.

Rotariu, unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Ekeng, a fost primul dinamovist care a ajuns lângă mijlocaşul camerunez, atunci când acesta s-a prăbuşit pe teren în minutul 70 al partidei cu Viitorul.